Голова ОДА: Загальні темпи будівельних робіт на об’єктах галузі освіти в області є задовільними

Голова ОДА: Загальні темпи будівельних робіт на об’єктах галузі освіти в області є задовільними

20.10.16 09:27 0 526
Понад мільйон гривень з Фонду регіонального розвитку було виділено на реконструкцію даху у гімназії м.Хоросків. З перебігом робіт ознайомилися Голова Тернопільської ОДА Степан Барна та начальник управління капітального будівництва ОДА Віктор Кузякв рамках робочої поїздки у Гусятинський район.

За словами Голови ОДА, загальні темпи будівельних робіт на об'єктах галузі освіти в області є задовільними. «З тридцяти проектів, які реалізовуються зараз в області за рахунок коштів ФРР, 80% на стадії завершення. Враховуючи, що у більшості із них роботи ведуться лише кілька місяців, підрядники працюють швидко. Здійснюючи регулярні перевірки, переконуємося, що якість теж є високою. Отже, усунувши корупційну складову, ми виходимо на новий рівень – коли гроші не розкрадаються, бачимо результат», - зазначив Степан Барна.

Як повідомив Віктор Кузяк, у Хоростківській гімназії здійснюють реконструкцію даху, що дасть змогу економити енергоносії та суттєво збільшить термін експлуатації будівлі школи. За його словами, загальний кошторис по об'єкту у 2016 році складає 1001,227 тис. гривень, з них державний фонд регіонального розвитку – 851,040 тис. гривень, місцевий бюджет – 150,187 тис. гривень.

Станом на 17 жовтня 2016 року на об'єкті проведено перекриття нового даху на 95%, залишилось довішати водостічні труби.

Навчально-виховний комплекс „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія” м. Хоростків як Хоростківська школа почав свою роботу в 1960 році. У 2016/2017 навчальному році у НВК навчається 255 учнів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ