Рівненщина: про гідну працю говорили за

Рівненщина: про гідну працю говорили за "круглим столом"

20.10.16 13:23 0 654
У Корецькому районному центрі зайнятості відбулося засідання круглого столу з публічним обговоренням в рамках відзначення Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю.

Участь у заході взяли соціальні партнери, а саме: служба у справах дітей Корецької РДА, Корецьке Бюро правової допомоги, та Управління соціального захисту населення.

Засідання «круглого столу» пройшло у формі жвавої дискусії. Учасники активно обговорювали питання у сфері законодавства, сучасного стану ринку праці, проблеми та шляхи вирішення соціального захисту та соціального діалогу, а також про можливість отримання безоплатної правової допомоги, та запобігання проявам торгівлі людьми, висловлювали свої думки, ділилися досвідом роботи.

Під час обговорення питань учасники наради дійшли висновку про необхідність консолідації зусиль усіх зацікавлених сторін щодо розв'язання проблем.

Присутнім на заході були роздані інформаційні матеріали, брошури.

Підбиваючи підсумки проведеного заходу фахівці центру зайнятості наголосили на необхідності розширення та поглиблення тісної співпраці між службою зайнятості та соціальними партнерами.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Держрезерв передасть ...

КОМЕНТАРІ