У чому суть виготовлення надгробних пам'ятників?

У чому суть виготовлення надгробних пам'ятників?

20.10.16 14:51 0 2004

Трапляються моменти в житті, коли від нас йдуть дорогі і близькі люди. Це завжди складно перенести, і прийняти факт втрати. Але, навіть якщо людина вже не з нами, то вона завжди залишиться в нашій пам'яті. Ми будемо згадувати приємні моменти з життя, які пов'язані з цією людиною. Поки ми пам'ятаємо, поки живе пам'ять про людину - вона буде з нами. Як не сумно це визнавати, але ми нічого з цим не можемо зробити. Люди приходять в наше життя, і йдуть. Нам залишається тільки берегти про них спогади.

Щоб висловити свої щирі почуття, віддати данину поваги і прихильності, щоб оточуючі завжди пам'ятали про людину, потрібно залишити про нього нагадування, свідоцтво її існування. Цим символом присутності і є - надгробний пам'ятник. Всі люди мають можливість встановити цей символ відданості і туги. Таким чином всі навколишні будуть знати про те, що з життя пішов чоловік, який був улюбленим та шанованим та про те, що його пам'ятають і люблять.

Як відбувається процес виготовлення надгробних плит?

Коли охолонуть переживання і зменшиться скорбота за померлою людиною, настає неминучий момент, коли необхідно облагородити місце спокою покійного. Це не тільки традиція. Так ви покажете оточуючим, на скільки дорогою вам була ця людина, зможете висловити те, що не встигли сказати. Виготовлення пам'ятників на замовлення - це ваша можливість поділитися з оточуючими своїми емоціями і думками, розповісти всьому світу якою прекрасною була людина, і як вона вам не байдужа. До речі, в Запоріжжі замовити виготовлення пам'ятника ви можете в компанії "Монумент": https://памятники.zp.ua.

Спочатку ми рекомендуємо вам визначитися з тим, яким ви хочете бачити місце спокою вашого близького. Це може бути не просто одинарний або подвійний пам'ятник. Це можуть бути цілі комплекси. Виготовлення пам'ятника - це відповідальний крок, адже це символ, який буде довгий час нагадувати вам і оточуючим про померлого. Це місце, де ви і навколишні будуть згадувати про померлу людину - її вічний притулок.

Які є варіанти пам'ятників?

Якщо у вас є точне уявлення про те, як має виглядати місце спокою вашої рідної людини, то ви можете реалізувати всі ваші побажання замовивши виготовлення пам'ятників у професіоналів. Ну а якщо ви не можете визначитися, не знаєте з чого почати, то професіонали зроблять всю роботу за вас. На ваш вибір доступні: одинарні, подвійні пам'ятники, комплекси з оформленими по-дизайнерськи плитами, 3 Д моделювання надгробків.

Крім цього ви можете вибрати пам'ятник з відповідної категорії: типових, елітних або ексклюзивних пам'ятників. А також з відповідних матеріалів. Якщо ви зважилися увічнити своїх покійних близьких і коханих, то краще це зробити в граніті. Гранітні пам'ятники користуються особливою популярністю і затребуваністю. Це стандартний довговічний і міцний матеріал для виготовлення надгробків.

При виготовленні пам'ятників з граніту у вас є можливість замовити ручне гравірування, створення кольорового портрета, рубаних шрифтів і навіть позолота. В такому випадку - це вже буде ексклюзивний гранітний пам'ятник. Виготовлення також можливо і з мармуру. Пам'ятники з цього матеріалу підпадають під категорію елітних.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ