Чернівці: Фахівці з різних областей України обговорять проблеми та здобутки дошкільної освіти

Чернівці: Фахівці з різних областей України обговорять проблеми та здобутки дошкільної освіти

21.10.16 12:54 0 580
До Чернівців з'їхались працівники дошкільних установ з 17-ти областей України. Обговорити проблеми галузі, її розвиток в сучасних умовах, перспективи та надбання впродовж двох днів будуть фахівці дошкільної освіти.

Учасників Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» привітав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

«Радий бачити вас в нашому прекрасному місті, – сказав він. – Дошкільна освіта – це база, це основа, це той фундамент, який закладається у вихованні маленьких наших громадян з самого початку життя. Саме ви, шановні освітяни, виховуєте наше майбутнє, майбутнє нашої країни. завдяки децентралізації, ми маємо змогу вперше за багато останніх років розпочати будівництво нового дитячого дошкільного закладу, робимо реконструкцію ще трьох установ, що дасть можливість влаштувати у садочки біля 700 дітей. Це, звичайно не вирішує проблему остаточно, але наша мета, щоби всі діти дошкільного віку могли відвідувати дошкільні навчальні заклади». Також міський голова побажав освітянам плідної роботи і гарного відпочинку в Чернівцях.

Учасники асоціації візьмуть участь в методичному аукціоні «Впровадження здоров'язберігаючих технологій на основі звичаїв та традицій Буковинського краю», методичному дайджесті, інформ-шоу «Буковина, Чернівці – тут живемо я і ти!», які відбудуться в дошкільних навчальних закладах міста. Також гостям міста запропонують авторську школу майстерності, яку презентуватимуть завідувачі чернівецьких дошкільних навчальних закладів. Своїми професійними здобутками поділяться педагоги дитячого навчального закладу № 33 центру розвитку дитини «Оселя талановитих», № 19 центру розвитку дитини «Барвінок», ДНЗ № 20, ДНЗ № 53 «Віночок».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі спортсмени ...
Наступна новина: Реформу профтехосвіти в ...

КОМЕНТАРІ