Виправлення кредитної історії мікропозики

Виправлення кредитної історії мікропозики

24.10.16 19:38 0 2201

Останнім часом стало з'являтися все більше інформації про поліпшення кредитної історії в інтернеті. За певну плату, в найкоротші терміни, зі 100 % гарантією, сьогодні сервіси пропонують виправити погану кредитну історію в режимі онлайн.

Як виправити кредитну історію (КІ)?

Перш ніж шукати відповіді на запитання, як виправити кредитну історію необхідно зрозуміти принцип її формування:

  • своєчасні платежі, за поточними кредитами і заборгованостями;
  • наявність відкритих рахунків;
  • наявність банківських карт, якими ви давно не користуєтеся;
  • оплата комунальних послуг, так як цей рахунок теж підлягає опплаті.

Всі ці та багато інших фінансових нюансів, на які ми не звертаємо увагу - враховуються банками при розгляді клієнта на наявність ризиків.

Принци поліпшення стану КІ

Виправлення поганою кредитною історії відбувається за принципом - клин, клином вибивають. Тільки своєчасні платежі по кредиту дозволяють повернути ситуацію до попереднього стану.

Приблизно 30 днів потрібно для того, щоб з поганої кредитної історії зробити хорошу. Суть полягає в тому що мікрофінансові організації мають право видавати позики навіть особам з негативною репутацією, більш того вони відправляють звіти про позичальників коли вони своєчасно погашають взяті мікропозики. Для виправлення кредитної історії - це оптимальний вихід з ситуації, що склалася.

Перевагою звернення в мікрофінансові організації є поліпшення кредитної історії мікропозиками в онлайн режимі. Отримати і погасити позику можна не виходячи з дому, сидячи перед монітором або з мобільного пристрою. МФО організації підтримують безліч способів оплати:

  • електронні гаманці "Ківі", "Яндекс.Деньги";
  • підтримують сервіс "Веб-мані";
  • дозволяють здійснювати операції за допомогою банківських карт і банківських рахунків;
  • здійснювати операції в готівковому вигляді в відділеннях і офісах;
  • системами грошових переказів "КОНТАКТ" (не варто плутати, з соціальною мережею Вконтакте) і "ЮНИСТРИМ".

Кілька порад щодо виправлення кредитної історії своїми руками

Обов'язково дотримуватися терміну погашення мікропозики, адже так само як про своєчасне погашення, так і при допуску прострочення мікрофінансова організація відправляє дані в БКІ. Щоб не погіршити ситуації ще більше, варто своєчасно проводити погашення, зазначивши червоним кольором день оплати мікропозики в календарі, або поставивши нагадування в щоденнику або мобільному телефоні.

Для прискорення процесу виправлення стану кредитної історії мікропозики варто звернутися відразу в кілька мікрофінансових організацій. Обмежень на максимально-допустиму кількість позик на одну людину немає, а ось відразу кілька позитивних оцінок в КІ ще не кому не нашкодили.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Реклама: об'ємні букви з ...

КОМЕНТАРІ