Реклама: об'ємні букви з пінопласту

Реклама: об'ємні букви з пінопласту

24.10.16 19:57 0 3627

Об'ємні букви і фігури з пінопласту - це досить новий, але ефективний вид реклами, який тільки починає завойовувати ринок. В основі виготовлення таких фігурних виробів лежить пінопласт (пінополістирол) різної щільності і піноплекс, що надає буквам та іншим елементам реклами ефект гладкої поверхності. До речі, якщо ви живете в місті Лева і вас цікавлять букви з пінопласту Львів має багато компаній, які займаються виробництвом високоякісних виробів з пінополістиролу, серед яких:

  • об'ємні букви з пінопласту;
  • фігури з пінопласту.

Наприклад у компанії "АртПром" у Вас є можливість замовити об'ємні написи, муляжі, елементи оформлення вітрин та фасадів, логотипи, оригінальні стенди, нестандартні конструкції - і все це, звичайно ж, з пінопласту.

Низька вартість, легкість конструкції, простота монтажу і короткі строки виготовлення - ось головні переваги рекламної продукції з пінопласту від компанії "АртПром".

Об'ємні букви з пінопласту відмінно підходять для оформлення офісів як всередині, так і зовні приміщення, використовуються також у якості фасадних вивісок і виставкових стендів, вітрин й інших елементів інтер'єру місць продажів або виставок.

Вироби з пінопласту прості в монтажі і не вимагають свердління, дозволяючи зберегти цілісність фасаду Вашої будівлі. Кріплення букв з пінопласту на основу проводять за допомогою монтажного клею або двостороннього скотчу. Лицьова сторона виробів з пінопласту забарвлюється в будь-який приємний Вам колір або обклеюється плівкою, що надає виробу значний блиск. За допомогою спеціальної обробки вироби з пінопласту захищаються від впливу вологи.

Фігури з пінопласту - це один з кращих варіантів для Вашої реклами. Яскравість, міцність, мала вага, і в той же час невелика ціна - це істотний плюс фігур з пінопласту серед інших видів реклами. До того ж, пінопласт - це екологічно чистий, нетоксичний і негорючий матеріал.

Ефективно виділити і привернути увагу до фігур і букв з пінопласту допоможе підсвічування. Воно робить фігурні вироби помітними і привабливими, не дасть Вашій рекламі загубитися серед інших стендів, фігур і вивісок.

Замовивши букви з пінопласту для рекламних написів в компанії "АртПром" Ви значно заощадите і одночасно забезпечите своєму підприємству красиву, ефективну і довгострокову рекламу, адже пінополістирол - це практичний матеріал, що не піддається розкладанню і, що немало важливо, не має певного терміну придатності.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Виправлення кредитної ...
Наступна новина: Внутрипольный конвектор: ...

КОМЕНТАРІ