У Волинській області браконьєр,який незаконно зрубав дві сосни,відповідатиме ще і за опір правоохоронцям

У Волинській області браконьєр,який незаконно зрубав дві сосни,відповідатиме ще і за опір правоохоронцям

25.10.16 15:59 0 520
Маневицька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 36-річного мешканця села Костюхнівка Маневицького району, який чинив опір працівникам правоохоронних органів та умисно заподіяв працівнику поліції легкі тілесні ушкодження під час виконання ним службових обов’язків.

Увечері 6 липня 2016 року упійманий "на гарячому" головним мисливствознавцем Державного підприємства «Маневицьке лісове господарство» та громадським мисливським інспектором за незаконною порубкою двох сосен у Куклинському лісництві браконьєр намагався утекти, штовхав правоохоронця й шарпав його за формений одяг.

Дісталося й прибулим на виклик працівникам поліції. Зловмисник спрямував на них запряженого в підводу коня, проте поліцейські встигли відскочити.

Чоловіка ж, який чинив активний спротив і таки заподіяв одному із членів слідчо-оперативної групи тілесні ушкодження, схопили й закували в кайданки.

Наразі він обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 342 та ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, й невдовзі постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ