На Вінничині підозрюваному у незаконній порубці лісу оголошено про підозру та визначено розмір застави

На Вінничині підозрюваному у незаконній порубці лісу оголошено про підозру та визначено розмір застави

25.10.16 16:39 0 532
В результаті активних слідчих та розшукових дій у кримінальному провадженні пов’язаному з незаконною вирубкою лісів у Вінницькій області, ще одному злочинцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Достовірно встановлено, що за участі зазначеного громадянина розкрадено незаконно вирізані тверді цінні породи деревини на загальну суму у понад 680 тис грн.

Вінницьким міським судом, за принципової позиції прокуратури області, підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із визначенням альтернативного розміру застави у сумі 500 тис грн.

Як повідомлялось раніше, прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням, у кримінальному провадженні щодо організації злочинної схеми з заволодіння службовими особами державних та комунальних лісогосподарських підприємств цінними породами деревини, яка незаконно отримувались шляхом підробки документів, а також здійснення самовільних рубок.

Загалом, на даний час у вказаному провадженні повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 191 та 246 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, незаконна порубка лісу) 8 особам.

Досудове розслідування, під час якого встановлюються нові факти незаконної порубки лісу, триває.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині членам ...

КОМЕНТАРІ