Чернівецьким студентам нагадали про правила безпечної поведінки

Чернівецьким студентам нагадали про правила безпечної поведінки

25.10.16 12:50 0 661
Чернівецькі рятувальники спільно з представниками громадських організацій провели для студентів Чернівецького педагогічного коледжу ім. Ю. Федьковича акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Ініціаторами заходу стали рятувальники міського відділу УДСНС. Також до акції долучилися представники Товариства Червоного хреста і Добровільного пожежного товариства.

У дворі навчального закладу зібралося біля 500 студентів, яким спочатку рятувальники розповіли про пожежі та надзвичайні ситуації, які трапилися у Чернівецькій області, та нагадали правила безпечної поведінки.

На майданчику облаштували 4 тематичні зупинки безпеки. На першій із них працювали рятувальники, які показали дітям спеціальний одяг вогнеборців, пожежний автомобіль. Студентам продемонстрували апарат захисту органів дихання і зору, гідравлічні ножиці для розрізання металу та інше спорядження, яке використовують рятувальники під час виконання завдань за призначенням. Представники Добровільного пожежного товариства розповіли присутнім як правильно використовувати первинні засоби пожежогасіння при виникненні пожежі, продемонстрували різні види вогнегасників та наголосили на основних правилах пожежної безпеки.

Також діти дізналися від працівників міської організації Товариства Червоного хреста про принципи надання першої медичної допомоги та закріпили знання практично: провели непрямий масаж серця та штучне дихання.

Також рятувальники провели роз'яснювальну бесіду з педагогічним колективом коледжу, під час якої закцентували увагу на небезпеці виникнення пожеж у осінньо-зимовий період під час використання опалювальних приладів. Працівники Управління ДСНС нагадали присутнім правила пожежної безпеки та наголосили, що відповідальне ставлення до дотримання цих правил є запорукою збереження власного життя і здоров'я.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Выбираем жене подарок на ...
Наступна новина: Чернівчан закликають ...

КОМЕНТАРІ