Міграційна служба Житомирщини прозвітувала про свою діяльність.

Міграційна служба Житомирщини прозвітувала про свою діяльність.

25.10.16 08:20 0 547
24 жовтня, у Житомирській облдержадміністрації пройшло розширене засідання колегії УДМС України в Житомирській області.

У засіданні взяли участь заступник голови обласної ради Максим Вілівчук, начальник управління Державної міграційної служби України в Житомирській області Олександр Радько, радник Міністра внутрішніх справ Віталій Француз, начальник управління СБУ України в Житомирській області Володимир Пахнюк, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олексій Шатило.

Олександр Радько поінформував усіх про результати діяльності управління Державної міграційної служби України в Житомирській області за 9 місяців роботи.

За цей час територіальними підрозділами області було видано 18 тис. 180 паспортів громадянина України старого зразка, майже 5 тис. 300 у формі іd-картки та 36 тис. паспортів для виїзду за кордон, з яких 23 тис. з безконтактним електронним носієм.

«У законодавстві України відбулися зміни, які зобов'язують видавати паспорти громадянина України для виїзду за кордон виключно з імплантованими чіпами для зберігання біометричних даних громадян та надали можливість оформлення всім громадянам України паспортів у формі картки, починаючи з дітей, які досягли 14-річного віку. У зв'язку з очікуваним зростанням кількості оформлень нових паспортів до кінця 2016 року заплановано підключити до захищеної телекомунікаційної мережі ДМС усі наявні територіальні підрозділи та забезпечити їх автоматизованими робочими станціями для оформлення біометричних паспортних документів», – зазначив Олександр Радько.

На рахунок місцевих бюджетів Житомирської області перераховано коштів, за 9 місяців, майже 11,5 млн грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ