На Тернопіллі степан Барна оглянув будівництво очисних споруд в Микулинецькій фізіотерапевтичній лікарні

На Тернопіллі степан Барна оглянув будівництво очисних споруд в Микулинецькій фізіотерапевтичній лікарні

25.10.16 08:42 0 628
Перебуваючи з візитом в селищі Микулинці, голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна разом з головою Теребовлянської райдержадміністрації Юрієм Ништою відвідав об'єкт будівництва – очисні споруди Микулинецької обласної фізіотерапевтичної лікарні реабілітації. Даний проект, вартість якого – більше 5 мільйонів гривень, фінансується за кошти Державного фонду регіонального розвитку (70%) та співфінансується власними коштами лікарні (30%).

Керівник Тернопільщини ознайомився із темпами будівництва та поспілкувався із виконавцями робіт. На даний час на об'єкті йдуть до завершення підготовчі роботи, після яких буде встановлено спеціальне сучасне обладнання. Степан Барна та Юрій Ништа мали змогу його оглянути.

Реалізація даного проекту дасть можливість забезпечити очищення стічних вод, тим самим змінімізувати екологічні проблеми для навколишнього середовища.

Будівництво нових очисних споруд в лікарні було гострою необхідністю, адже старі очисні зруйновано внаслідок землетрусу 2002 року.

Голова ОДА оцінив об'єкт як інвестицію в навколишнє природне середовище, адже в кінцевому результаті значно знизиться рівень екологічної небезпеки території, будуть забезпечені більш комфортні умови праці трудового колективу та умови перебування пацієнтів лікарні. Запустити роботу очисних споруд планується до кінця цього року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міграційна служба ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ