В Луцьку депутати міської ради хочуть допомогти урізноманітнити сферу діяльності Державного історико-культурного заповідника

В Луцьку депутати міської ради хочуть допомогти урізноманітнити сферу діяльності Державного історико-культурного заповідника

26.10.16 19:25 0 646
Відбулося засідання постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму. Депутати Наталія Бунда, Андрій Авраменко, Микола Собуцький розглянули та підтримали зміни до Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста Луцька на 2015-2017 роки. Вони стосуються фінансового забезпечення Програми, зокрема, перерозподілу коштів для оплати проведеного на високому рівні концертного заходу «Сталеві серця», приуроченого до Дня захисника України та з нагоди 75-ї річниці створення Української повстанської армії, який має патріотично-виховне значення.

Члени комісії погодили перелік платних послуг в приміщеннях комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради. Директор комунального закладу Наталія Назарук пояснила, що в місті Луцьку на сьогоднішній день функціонує вісім територіальних приміщень КЗ “ЛМЦФЗН “Спорт для всіх”, в яких проводять секційну роботу тренери із мешканцями мікрорайонів.

Прийняття рішення дасть можливість в юридичній площині врегулювати співпрацю із тренерами, які надають послуги, відповідно до чинного законодавства України, уклавши з ними договори про надання платних послуг і проведення спортивно-оздоровчих заходів та занять з фізичної культури і спорту в приміщеннях комунального закладу. Крім цього, з'явиться можливість компенсації частини витрат, пов'язаних з діяльністю КЗ “ЛМЦФЗН “Спорт для всіх”.

Обранці громади також заслухали та взяли до відома інформацію про діяльність Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку. Голова постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту, та туризму Наталія Бунда у підсумковому слові акцентувала, що депутати міської ради хочуть допомогти урізноманітнити сферу діяльності Державного історико-культурного заповідника, зацікавлені у подальшій тісній співпраці, щоб оживити Старе місто.

Члени комісії доручили директору заповідника Павлу Рудецькому напрацювати протягом тижня та подати пропозиції, які будуть враховані при формуванні бюджету міської Програми розвитку туризму.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі завершено ...
Наступна новина: В Луцьку спливає строк ...

КОМЕНТАРІ