Чернівці: На комунальних підприємствах міста відсутня прострочена заборгованість з виплати заробітної плати

Чернівці: На комунальних підприємствах міста відсутня прострочена заборгованість з виплати заробітної плати

26.10.16 11:05 0 524
Чергове засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, своєчасної виплати пенсій та інших соціальних виплат відбулось 24 жовтня під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира Середюка.

На ньому обговорено стан виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях м.Чернівців, погашення заборгованості до Пенсійного фонду України, державного та місцевого бюджетів.

За даними моніторингу на 01.10.2016 загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати по м.Чернівцях становила 381,6 тис.грн., в т.ч. на економічно-активних підприємства ПАТ «Чернівецький завод «Індустрія» (78,1 тис.грн.), ДП «Чернівецький облавтодор» (101,2 тис.грн.), філії Чернівецька ДЕД (141,4 тис.грн.) та підприємствах-банкрутах Чернівенцьке спиртоб'єднання (42,2 тис.грн.), ТОВ «Будинок торгівлі «Рязань» (18,7 тис.грн.). Впродовж жовтня працівникам підприємств Облавтодору заборгованість за серпень виплачена в повному обсязі.

На комунальних підприємствах міста прострочена заборгованість з виплати заробітної плати відсутня. В жовтні КП «Чернівецьке тролейбусне управління» повністю відшкодовано Пенсійному фонду України фактичні витрати на виплату та доставку пільгових пенсій в сумі 179,4 тис.грн.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Управління ...
Наступна новина: На Вінниччині завершився ...

КОМЕНТАРІ