У чернівецькій філармонії відбудеться фестиваль класичної музики та світова прем’єра Концерту для віолончелі з оркестром

У чернівецькій філармонії відбудеться фестиваль класичної музики та світова прем’єра Концерту для віолончелі з оркестром

26.10.16 12:57 0 620
Фестиваль класичної музики “Буковинський листопад-2016” пройде 11-18 листопада у залі філармонії та залі органної та камерної музики. Окрім того, наприкінці жовтня відбудеться ще кілька знакових заходів.

Концерт академічного ансамблю народної музики «Візерунок» Тернопільської обласної філармонії заплановано на 26 жовтня, концерт органної музики у незвичному виконання ітилійського музиканта Сальваторе Пронесті пройде 27 жовтня.

Легендарний композитор Євген Станкович завітає до Чернівців в рамках Другого етапу Національного проекту «ТРИ “С”: Скорик – Станкович – Cильвестров». У концерті братимуть участь Академічний симфонічний оркестр Чернівецької філармонії, диригент: Йосип Созанський, соліст Олександр Пірієв (віолончель). У програмі концерту вперше Чернівцях прозвучить: симфонія №15 Дмитра Шостаковича (ор. 141, 1971р.), симфонієтта Євгена Станковича (1971 р.), світова прем'єра Концерту №2 для віолончелі з оркестром.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Світлана Огер стала ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ