Степан Барна: До кінця цього місяця працівники професійно-технічних закладів отримають зарплати

Степан Барна: До кінця цього місяця працівники професійно-технічних закладів отримають зарплати

26.10.16 10:34 0 501
Тернопільщина отримає 77 млн. грн. стабілізаційної дотації. Про це заявив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час колегії обласної державної адміністрації.

«Це найбільша дотація серед областей України. Кошти повинні надійти найближчим часом. Частину коштів ми спрямуємо на потреби профтехосвіти, ще частину – на виплату 20-відсоткової надбавки працівникам педагогічної сфери, 20 млн. – на інші потреби, зокрема на погашення заробітної плати та енергоносіїв працівникам бюджетної сфери», - зазначив очільник краю.

Він зазначив, що до кінця цього місяця працівники професійно-технічних закладів отримають зарплати, а студенти – стипендії.

Загалом, для галузі професійно-технічної освіти Тернопільщині до кінця року потрібно близько 37-38 млн гривень.

Нагадаємо, 13 жовтня під стінами адмінбудинку Тернопільської обласної ради викладачі, студенти та представники профспілок закладів профтехосвіти Тернопільщини провели попереджувальний мітинг. Голова Тернопільської ОДА Степан Барна зустрівся з пікетувальниками і провів переговори щодо оптимальних шляхів вирішення ситуації. Голова Тернопільської ОДА повідомив, що звернувся до уряду з проханням поставитися з розумінням до потреб освітян.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У виконавчих ...
Наступна новина: Чернівці: Управління ...

КОМЕНТАРІ