Прокурор Рівненської області здійснив прийом громадян із використанням режиму відеоконференцзв’язку

Прокурор Рівненської області здійснив прийом громадян із використанням режиму відеоконференцзв’язку

26.10.16 18:50 0 584
Прокурором Рівненської області Олегом Соболем започатковано організацію особистого прийому громадян та розгляду їх звернень із використанням режиму відеоконференцзв'язку.

Щоправда такий режим застосовуватиметься не у всіх випадках, а лише у тих, коли під час спілкування із заявниками виникне питання до керівників та інших працівників місцевих прокуратур щодо розгляду ними попередніх (первинних) звернень чи скарг людей.

На переконання Олега Соболя, такий підхід до організації розгляду звернень оптимізує діалог прокурора і заявника, надасть змогу оперативно та всебічно вивчити проблемне питання з метою його якнайшвидшого вирішення.

Так 25.10.2016, до очільника прокуратури області звернулося за допомогою більше 10 жителів Рівненщини, в тому числі й представники громадських організацій.

Більшість піднятих заявниками питань стосувалися досудового розслідування у кримінальних провадженнях, що його здійснюють органи поліції, зокрема за фактами зловживань посадовцями органів місцевого самоврядування, підпалу майна, інше.

Також до прокурора звернулися працівники ПАТ «Рівненський радіотехнічний завод» з проханням взяти на контроль та активізувати досудове розслідування, що його здійснюють слідчі поліції, за фактом незаконної приватизації та вчинення злочинних оборудок із майном товариства.

У ході спілкування з жителями області, прокурор області задавав запитання й присутнім працівникам апарату прокуратури області, а також (у режимі відеоконференцзв'язку) й керівникам місцевих прокуратур щодо встановлених обставин піднятих заявниками тем, а також надав їм окремі доручення.

Олег Соболь вислухав усі наведені заявниками аргументи та запевнив, що всі факти будуть перевірні та, за наявності обґрунтованих підстав, буде вжито заходів реагування у межах компетенції прокуратури.

Керівництвом прокуратури Рівненської області і надалі проводитиметься регулярний особистий прийом жителів регіону, в тому числі виїзні за місцем проживання громадян, із застосуванням режиму відеоконференцзв'язку, з метою всебічного вивчення проблем жителів області та оперативного реагування на виявленні порушення.

Довідка:

Особистий прийом прокурора області організовується за попереднім записом, що обумовлено необхідністю опрацювання матеріалів за попередніми зверненнями з метою визначення як наявності підстав для прийому, так і забезпечення його повноти та якості.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: на жодній ...
Наступна новина: На Тернопіллі завершено ...

КОМЕНТАРІ