У Рівненській області повідомлено про підозру групі осіб,які пограбували підприємство та вивезли 10 куб м порізаного дуба

У Рівненській області повідомлено про підозру групі осіб,які пограбували підприємство та вивезли 10 куб м порізаного дуба

26.10.16 12:09 0 525
Рівненською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою групи осіб у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням в приміщення, що завдало значної шкоди потерпілому).

Встановлено, що у червні 2016 року група чоловіків проникла на територію одного з підприємств м. Рівного, де за допомогою спеціальної техніки завантажила та вивезла понад 10 куб м колодок дуба. Збитки керівнику підприємства завдано у сумі близько 80 тис грн.

Зібраними у ході досудового розслідування доказами вдалося встановити організатора цього злочину. Ним виявився 51-річний річний житель обласного центру, який залучив до протиправної діяльноcті ще двох спільників та керував їх діями, а також сам безпосередньо приймав участь у пограбуванні та доставленні деревини на зберігання іншому підприємству з обробки лісопродукції.

На даний час всім трьом співучасникам кримінального правопорушення повідомлено про підозру у вчиненні злочину, щодо них судом застосовано запобіжні заходи: одному із спільників – тримання під вартою, іншим – домашній арешт.

На даний час досудове розслідування триває, його хід перебуває на контролі Рівненської місцевої прокуратури.

Довідково: за вказане кримінальне правопорушення передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Матеріали Рівненської місцевої прокуратури

Джерело: http://prokuraturamista.rv.ua Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Володимир-Волинській ...
Наступна новина: Міська рада реагуватиме на ...

КОМЕНТАРІ