У Вінниці триває робочий візит представників Фонду імені Ебергарда Шьока (+фото)

У Вінниці триває робочий візит представників Фонду імені Ебергарда Шьока (+фото)

26.10.16 17:59 0 557
У Вищому художньому професійно-технічному училищі №5 міста Вінниці триває робочий візит представників Фонду імені Ебергарда Шьока віце-президента Фонду підтримки будівельної галузі (м. Київ) Торальфа Вайзе, менеджера проекту Гергарда Блессінга, асистента менеджера Гізели Блессінг, експерта з професійної підготовки малярів Тамари Федечко (м. Львів).

24 жовтня було проведено поетапну кваліфікаційну атестацію з професії «маляр» для учнів, що навчаються в рамках модельного проекту. Експертна комісія перевірила рівень теоретичних знань і практичних умінь учнів та прийняла рішення про присвоєння кваліфікаційних розрядів та видачу Сертифікатів про професійну компетентність. Впродовж робочих зустрічей заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Валерій Бачинський, директор навчального закладу Титаренко В. В. та представники Фондів обговорювали перебіг підготовки кваліфікованих робітників з професії «реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр» виконання умов договору у 2016 році та планування видатків, в рамках реалізації проекту на 2017 рік.

25 жовтня учням, які успішно пройшли поетапну атестацію вручено Сертифікати про професійну компетентність. Також Гергардом Блессінгом проведено майстер-клас з опанування основними шрифтами та композиціями шрифтів в рамках підготовки фахівців відповідного профілю для учнів другого курсу та обговорення основ, які використовуються в малярних роботах, інструменти для виконання малярних та реставраційних робіт, матеріали, з якими працюють учні, з першокурсниками.

Загалом представники німецької сторони задоволені перебігом підготовки з відповідної професії та ходом реалізації проекту і озвучили бажання продовжити та розширити співпрацю з Вищим художнім професійно-технічним училищем №5 м. Вінниці.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ