Реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування на Вінниччині продовжується (+фото)

Реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування на Вінниччині продовжується (+фото)

26.10.16 17:08 0 613
Як зазначає Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації продовжується реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування на Вінниччині.

В жовтні поточного року розпочав роботу дитячий садочок «Казка» в с. Цибулівка Тростянецького району. Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для 50 дітей та їх батьків, оскільки село Цибулівка не мало власного дошкільного навчального закладу, діти підвозились у дитячий садок с. Бережанка.

Протягом декількох років за рахунок коштів місцевих бюджетів різних рівнів проведено роботи по водопостачанню та водовідведенню, здійснено енергозберігаючі заходи, закуплено обладнання для харчоблоку.

За фінансової допомоги держави із залученням коштів державного фонду регіонального розвитку у сумі 3,9 млн. грн при співфінансуванні з місцевого бюджету у 2015 році продовжено роботи з реконструкції дошкільного закладу.

На завершення реалізації проекту у поточному році були спрямовані кошти районного та сільського бюджетів (майже 0,75 млн. грн.). Проведено роботи по благоустрою території та облаштуванню дитячого садочку меблями і інвентарем.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Книгу «Патріярх Йосиф ...
Наступна новина: Вінницькі боксери здобули ...

КОМЕНТАРІ