Що таке уггі?

Що таке уггі?

27.10.16 13:32 0 1480

Уггі: варто чи не варто купувати

Цікаве, незвичайне, зручне і комфортне - таке взуття ми завжди шукаємо, готуючись до нового сезону, обираючи обновку. Хоча зараз осінь, але вже треба подумати про тепло та затишок, якого так хочеться в наші суворі зими.

Такий вид взуття, як уггі до нас прийшов не так давно, але вже знайшов багатьох шанувальників. Ще в тридцяті роки століття що минуло фермери із Австралії почали носити це зручне взуття, зроблене із овчини, яка добре зігрівала ноги. Окрім фермерів, також полюбляли носити це взуття і звичайні жителі Нової Зеландії і Австралії.

Саме звідти в шістдесятих роках привіз моду на тепле і м'яке взуття відомий американський серфінгіст Сміт Брайн, який, як і всі сервери і плавці, після холодної води за допомогою уггі зігрівав ноги.

Як би там не було, тепер це зручне і тепле взуття є дуже популярним серед чоловіків і жінок по всьому світу. Адже це найкращий вибір для сухої суворої зими. Уггі можуть носитися без шкарпеток навіть у відносно холодну погоду. До речі, в Україні купити уггі ви можете в інтернет-магазині: UggOriginal.com.ua.

Уггі бувають довгі і короткі, щодо кольорів, то тут також є з чого вибрати, щоб взуття підійшло під будь-який стиль в одязі. Чоловічі уггі виготовляють в більш нейтральних тонах.

Якщо ви хочете зробити дійсно якісну і хорошу покупку для зимової погоди, то вам варто купити чоловічі уггі. Адже ви зможете вибрати з великого асортименту саме те взуття, яка буде радувати вас комфортом і теплом не один сезон.

Зазвичай, підошва у них плоска, хоча бувають варіанти моделей на високому широкому каблуці. Підошву виготовляють з міцної гуми, щоб вона захищала ногу від морозу і від можливих пошкоджень.

Уггі - це насправді виключно тепле взуття, навіть в морози до - 30 0 С вони не дадуть вашим ногам замерзнути. Але треба зауважити, що бруду і води вони все ж бояться. Тому надягайте уггі лише в суху погоду, бо інакше ви можете намочити ноги і зіпсувати взуття.

Дехто думає, що уггі можна носити лише зимою, але вони то глибоко помиляються. Завдяки тому, що овеча шерсть дихає, в цьому взутті буде комфортно також і в теплу погоду (до + 25 0 С). На австралійських пляжах можна зустріти багатьох любителів цього взуття.

Тому не варто довго роздумувати: купити уггі чи ні. Варто придбати уггі та насолоджуватися комфортом і теплом якісного взуття.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що краще купити: ...
Наступна новина: Как заработать на таком ...

КОМЕНТАРІ