UAZ Patriot - кращий позашляховик для подорожей

UAZ Patriot - кращий позашляховик для подорожей

27.10.16 20:37 0 766

Як повідомляє портал patriotuaz.com: УАЗ Патріот є першим позашляховиком вітчизняного виробництва, який за своїми характеристиками мало в чому поступається дорогим брендовим інормаркам. Суцільнометалевий кузов, двигун внутрішнього згоряння з об'ємом 2,7 л, ручна коробка передач корейської збірки, сучасна аудіосистема з функцією гучного зв'язку, ABS, EBD, електросклопідйомники, кліматична установка, ергономічна форма сидінь - і це лише деякі з переваг даного автомобіля. Уже зовнішні дані позашляховика чорного кольору з масивними бамперами в тон корпусу і базового тонуванням свідчать про те, що перед покупцем щось більш досконале, ніж просто автомобіль збірки радянського автопрому.

UAZ Patriot має масивні габаритами. Його висока енергоємна підвіска немов створена для далеких захоплюючих подорожей по бездоріжжю. При цьому він однаково добре управляється як на грунтовій, так і на асфальтованій дорозі. В такому високому автомобілі не варто побоюватися бічного вітру і на просторих дорогах. Відмінне зчеплення гуми з покриттям забезпечується відмінною заводською штампованою гумою. Це і є гарантією безпеки водія і пасажирів навіть при різких віражах.

З огляду на любов вітчизняних водіїв до пригод, розробниками UAZ Patriot був спеціально передбачений потужний двигун з об'ємом 2,7 л, який видає 128 к. с. Завдяки такому двигуну, після перемикання в режимі повного приводу автомобіль легко справляється з будь-якими труднощами на дорозі, долаючи і бездоріжжя, і снігові замети, і піщані насипи. Несуттєвим недоліком конфігурації залишається злегка підвищена витрата палива. Хоча для такого габаритного автомобіля витрата і не могла бути маленькою, адже це повнопривідний потужний позашляховик. Розгін машини відбувається не надто стрімко. І виправданням тому служить знову-таки призначення Патріота - їзда по бездоріжжю, а не змагання в швидкості.

Особливо варто підкреслити комфорт салону, який створюється за рахунок сучасної двокольорової велюрової оббивки сидінь і панелей з якісного м'якого пластику. Спеціальна форма сидінь «SsangYong» забезпечує зручність водіям і пасажирам навіть при тривалих поїздках. Вільного простору досить для 8 осіб при відкиданні заднього ряду сидінь, що робить цей автомобіль придатним для масштабних сімейних поїздок. До того ж, просторе багажне відділення також відрізняється місткістю.

УАЗ Патріот - це вибір людей, які знають толк в якості. При цьому ціна автомобіля залишається вражаюче доступною за наявності відповідних іномаркам характеристикам. Він зручний в управлінні, невибагливий в догляді і нехитрий в ремонті. В майбутньому виробником планується оновлення лінії Патріот з впровадженням удосконаленої системи кондиціонування, зміненою формою фар, переднього бампера і крил. Таким чином, поступові доопрацювання допоможуть досягти вітчизняному автопрому досконалих форм, хоча вже і зараз буває важко їх відрізнити від зарубіжних.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как заработать на таком ...
Наступна новина: Переваги будинків з ...

КОМЕНТАРІ