Для Вінниччини 2016 рік може стати найуспішнішим за весь час Незалежної України (+фото)

Для Вінниччини 2016 рік може стати найуспішнішим за весь час Незалежної України (+фото)

28.10.16 12:01 0 468
На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій під час виїзної колегії, яка відбулася 25 жовтня, в Гайсинському районі.

На колегії було розглянуто хід виконання протягом січня – вересня 2016 року програми соціально – економічного розвитку Вінницької області на 2016 рік. На початку засідання Валерій Коровій вручив державні нагороди.

Присутні на засіданні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації прозвітували з питань базових пріоритетів регіонального розвитку, основних тенденцій у сфері розвитку аграрного сектору області, завдань органів виконавчої влади у сфері бюджетної політики, ефективності роботи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у сфері організації роботи з оформлення житлових субсидій для населення. Також доповіли про виконання завдань з енергоефективності та роботи центрів надання адміністративних послуг в області.

Голова Гайсинської районної державної адміністрації прозвітував перед присутніми про соціально – економічний розвиток Гайсинського району.

Слухаючи доповіді, голова облдержадміністрації Валерій Коровій особливо виділяв досягнення економіки Вінниччини. Зокрема, передові позиції області в економічних показниках, збору зернових та цукрового буряка, перехід на альтернативні види палива, тощо.

«Запорука всіх досягнень соціально-економічного розвитку нашої області – це єдність та відповідальність нашої команди», - підкреслив, підводячи підсумки колегії,Валерій Коровій.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Житомирщині отримали ...

КОМЕНТАРІ