На Вінниччині за І півріччя 2016 року використано 136,8 млн. грн. на заходи з енергозбереження (+фото)

На Вінниччині за І півріччя 2016 року використано 136,8 млн. грн. на заходи з енергозбереження (+фото)

28.10.16 18:04 0 553
«Розрахунковий економічний ефект від енергозберігаючих заходів, які впроваджуються відповідно до «Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергетичних ресурсів у Вінницькій області на 2010-2016 роки», становить 14,2 млн. грн. на рік,- про це повідомив на колегії облдержадміністрації директор Департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури ОДА Сергій Волков.

Серед реалізованих заходів посадовець відзначив переведення котелень бюджетних установ на альтернативні до природного газу види палива по 31 об'єкту на суму 21,8 млн.грн, завершення масштабного проекту реконструкції системи теплозабезпечення у м. Вінниця по вул. Баженова сумарною вартістю – 90 млн.грн., утеплення приміщень на суму 12,4 млн.грн., заміна вікон та дверей - 13,7 млн.грн, заміна засобів освітлення, встановлення терморегуляторів, ремонт теплотрас, тощо – 4,7 млн.грн.

Очікуваний економічний ефект від впровадження даних заходів є скорочення споживання паливних ресурсів бюджетними та комунальними закладами майже на 4 тис. тонн умовного палива на рік.

Разом з тим, Сергій Волков акцентував увагу на тому, що на запланованих 10 об'єктах необхідно активізувати роботи щоб завершити їх до кінця року:

2 котельні – Вінницькій район, 2 – Калинівський район, 2 – Козятинський район, 1 – Літинський район, 1 – Оратівський район, 2 – Тиврівський район.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Надходження до міського ...
Наступна новина: Мешканців Тернопілля ...

КОМЕНТАРІ