Валерій Коровій привітав автомобілістів і дорожників Вінниччини із професійним святом (+фото)

Валерій Коровій привітав автомобілістів і дорожників Вінниччини із професійним святом (+фото)

28.10.16 14:38 0 496
27 жовтня, в приміщенні облдержадміністрації відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята Дня автомобіліста та дорожника.

Розпочинаючи урочисте зібрання до присутніх звернувся голова облдержадміністрації Валерій Коровій: «Щороку на ваше професійне свято ми збираємось у цій залі, щоправда останні два роки доводиться святкувати, пам'ятаючи про ті виклики, які стоять перед українською державою. Ці виклики спонукають кожного з нас дивитись у завтрашній день. Попри усі проблеми, країна досить стрімко міняється. З приходом нового Уряду, ми досить високими темпами приступили до ремонту доріг – на ці потреби виділені кошти, оголошені прозорі тендери. Якісний ремонт та утримання доріг є питанням престижу і безпеки не тільки дорожників, але й країни в цілому».

Голова ОДА у своєму виступі зазначив, що за 9 місяців поточного року автомобільний транспорт Вінниччини перевіз вантажів на 22% більще, ніж минулоріч. Багато проблем довелось долати у сфері пасажирських перевезень , значні виклики у дорожній сфері залишаються, тож є над чим працювати.

Вітаючи автомобілістів та дорожників зі святом, Валерій Коровій побажав усім віри і натхнення, процвітання бізнесу та Божих благословень.

До святкових вітань приєднався і заступник голови Вінницької обласної Ради Олександр Качур, який від усього депутатського корпусу Вінниччини побажав присутнім добра та благополуччя, а також нових здобутків у професійній діяльності.

В свою чергу зі словами привітань виступили директор Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Волков та представники міської влади.

Кращих представників та колективи автомобільної і дорожньої галузей області нагородили Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради, Вінницької міської Ради.

















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку депутати ...
Наступна новина: Житомирщина: які ...

КОМЕНТАРІ