Інформація про всі зареєстровані земельні ділянки на Вінничині тепер доступна у електронному форматі

Інформація про всі зареєстровані земельні ділянки на Вінничині тепер доступна у електронному форматі

28.10.16 15:26 0 456
Державні кадастрові реєстратори територіальних підрозділів Держгеокадастру у Вінницькій області завершили процедуру переведення даних про земельні ділянки в електронний формат. Фактично, доступними стали дані про 100% зареєстрованих у регіоні земельних ділянок. Землевпорядниками було відкрито 611836 поземельних книг.

При відкритті поземельних книг проводиться аналіз повноти та достовірності відомостей про земельні ділянки, що переносяться з державного реєстру земель та інших кадастрів до бази Державного земельного кадастру. Публічні дані про земельні ділянки відкривають доступ до реєстру власників земель та пришвидшують надання онлайн-послуг.

« Це суттевіше дозволить покращити стан видачі витягів з Державного Земельного Кадастру громадянам та юридичним особам.»- зауважив начальник Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Ю.Козак.

Довідково:

Відповідно до ст. 25 Закону України «Про Державний земельний кадастр» поземельна книга – це документ Державного земельного кадастру, що містить відомості про земельну ділянку: кадастровий номер; площу; місцезнаходження; склад угідь; цільове призначення (категорія земель, вид використання земельної ділянки в межах певної категорії земель); нормативну грошову оцінку; інформацію про власників (користувачів) земельної ділянки відповідно до даних про зареєстровані речові права у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно; дані про бонітування ґрунтів тощо.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: відбувся ...
Наступна новина: В Луцьку 28 жовтня ...

КОМЕНТАРІ