В Луцьку депутати озвучили запити і запитання

В Луцьку депутати озвучили запити і запитання

28.10.16 17:04 0 546
Депутати зібралися на пленарне засідання 14-ї сесії міської ради. Традиційно у порядку денному були запити і запитання.

Озвучили їх 20 обранців громади.

Секретар міської ради Юлія Вусенко у своєму запиті підняла питання щодо завершення ремонту прибудинкової території на вулиці Кравчука, 32.

Так, депутат Богдан Богонос підняв питання ремонту покрівлі ДНЗ № 18. Він попросив передбачити у бюджеті на 2017 рік кошти на ці цілі.

У свою чергу, обранець громади Микола Романюк підняв питання ремонту дороги на вулиці Волошина на відрізку від вулиці Станіславського до будинку № 4 на вулиці Волошина. Крім того, він звернув увагу на необхідність заборони руху транспорту вулицею Лесі Українки, адже він створює перешкоди для пішоходів.

Депутат Микола Собуцький зауважив, що на березі річки Стир в районі вулиць Драгоманова і Замкової висипали будівельне сміття. Він просить знайти винних та притягнути до відповідальності.

Щодо необхідності обстеження зелених насаджень, які знаходяться на території навчальних закладів, висловилась депутат Вікторія Побережна. За її словами, нещодавно під час поривів вітру зламалось дерево на території ДНЗ № 13.

Депутат Юрій Безпятко просив встановити світлофор на перехресті вулиць Карпенка-Карого-Задворецька.

У свою чергу, Юлія Дацюк просила провести ремонт пішохідної доріжки між вулицями Сагайдачного та Дорошенка, яка веде до підприємства “Теремнохліб”.

Богдан Вавринюк просив вивчити питання щодо відсутності озвучення зупинок громадського транспорту у маршрутних таксі.

Обранець громади Алла Надточій розповіла, що мешканці будинку Гордіюк, 29 нарікають на смітники, які для сусідньої новобудови на Конякіна, 7а, встановили біля дитячого майданчика. Вона попросила вивчити питання щодо перенесення їх далі від дитмайданчика.

Сергій Була зазначив, що на вулиці Ветеранів біля магазину “Велмарт” просів каналізаційний люк. Він наголосив, що ремонтні роботи проводили там недавно. За його словами, необхідно, аби підрядник усунув недоліки за свої кошти.

Також свої запити та запитання озвучили Андрій Козюра, Сергій Балицький, Борис Смаль, Олександр Кравченко, Віктор Ящук, Григорій Пустовіт, Микита Рабан, Микола Яручик, Петро Бойко та Ігор Поліщук.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Вінницькі профтехучиища ...

КОМЕНТАРІ