У Волинській області найближчі півтора роки проведе за гратами житель обласного центру,якого визнано винним у шахрайстві

У Волинській області найближчі півтора роки проведе за гратами житель обласного центру,якого визнано винним у шахрайстві

28.10.16 19:28 0 554
Ківерцівський районний суд підтримав позицію Маневицької місцевої прокуратури та, розглянувши обвинувальний акт стосовно жителя обласного центру, визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 2 ст. 190 КК України ( шахрайство, вчинене повторно)

Доведено, що у серпні поточного року молодик, з корисливих мотивів, шляхом обману та зловживання довірою, зателефонувавши зі свого мобільного телефону на стаціонарні телефони потерпілих, повідомив останнім неправдиву інформацію стосовно рідних, при цьому, ввівши їх в оману заволодів грошовими коштами на загальну суму 7 400 гривень.

При призначенні покарання суд врахував ще ті обставини, що чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за умисні корисливі злочини та через короткий проміжок часу після відбуття покарання 03.02.2016 вчинив новий злочин.

Відтак, вироком Ківерцівського районного суду за вчинення вказаного кримінального правопорушення чоловіку призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 1 рік 6 місяців.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ