Луцьк ділився досвідом у сфері фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи

Луцьк ділився досвідом у сфері фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи

28.10.16 11:29 0 692
У конференц — залі департаменту ЦНАП рзпочався Всеукраїнський семінар на тему “Організація фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед різних груп населення, зокрема дітей та молоді”. Для участі у семінарі до Луцька прибули представники Асоціації міст України. Разом із ними участь взяли заступник міського голови Юрій Моклиця, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець, керівники спортивних комунальних закладів Луцька та представники спортивних федерацій міста.

Привітавши учасників заходу, координатор Регіональних відділень Асоціації міст України Надія Ганущак зазначила, що в Україні молодь бере активну участь в усіх сферах суспільного життя. Не винятком є й Луцьк, який має чимало напрацювань у сфері залучення молоді до занять спортом та фізичною культурою. Вона висловила сподівання, що досвід Луцької міської ради у питаннях спортивної галузі стане показовим для інших міст.

Юрій Моклиця, перш за все, висловив вдячність своїм колегам, працівникам управління з питань фізичної культури та спорту, за активну і плідну роботу, завдяки якій вдалося досягти чимало позитивних результатів у питанннях залучення до масової фізичної культруи та спорту та популяризації здорового способу життя. “Спортивна галузь — це частина моєї роботи як профільного заступника міського голови. Оскільки я не маю відношення до професійного спорту, моїм основним завданням є розвиток та інтегрування масової фізичної культури та спорту у суспільне життя лучан. На мою думку, масові заняття спортом дозволяють покращити загальний фізичний стан людей, роблять їх здоровими та загартованими,”, - резюмував він.

Потому Юрій Моклиця ознайомив присутніх із Дорожньою картою реформування спортивної галузі міста Луцька — документом, який затвердили на засіданні виконкому у квітні 2016 року. У ньому відбражені результати роботи управління з питань фізичної культури та спорту та комунального закладу “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” за шість місяців 2016 року, а також напрямки їхньої роботи на наступні роки. При цьому Юрій Моклиця запевнив, що кошти на їх реалізацію буде закладено у бюджеті міста Луцька на 2017 рік. Одним із найважливіших проектів, запланованих у 2017 році, він назвав запровадження так званого “Спортивного муніципального сертифікату”, який дозволить оплачувати заняття у секціях дитячо - юнацьких спортивних шкіл Луцька дітям, що потребують особливої соціальної підтримки.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець презентував організацію фізкультурно — оздоровчої та спортивно масової роботи серед різних груп населення, зокрема дітей та молоді та поділився досвідом роботи управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

учасники семінару ознайомляться з роботою основних спортивних об'єктів міста - стадіоном Східноєвропейського національного університету, стадіоном “Авангард” та КЗ “Луцька спеціалізована дитячо — юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині понад 320 ...

КОМЕНТАРІ