Обговорили технічні та фінансові аспекти для імплементації проекту «Енергоефективність в громадських будівлях м. Луцька»

Обговорили технічні та фінансові аспекти для імплементації проекту «Енергоефективність в громадських будівлях м. Луцька»

28.10.16 13:23 0 535
27 жовтня 2016 року, в приміщенні Луцької міської ради відбулась робоча зустріч представників технічного консультанта шведської консалтингової компанії SWECO та консалтингової компанії «Гарде» з представниками міської влади та технічними експертами міста в рамках впровадження проекту «Енергоефективність в громадських будівлях м. Луцька». Темою зустрічі було представлення та обговорення плану пріоритетного інвестування, розробленого компанією SWECO в рамках проекту. На зустрічі було обговорено технічні та фінансові аспекти для імплементації проекту «Енергоефективність в громадських будівлях м. Луцька» та заходи з енергоефективності в будівлях бюджетної сфери, що планується впровадити.

У зустрічі брали участь: Гуннар Барк, керівник проекту, SWECO, Юлія Косулько, асистуючий керівник, Анна Мінакова, фінансовий експерт, представники «Гарде» Володимир Скороход, Ірина Цимбалюк, Михайло Харко та посадовці Луцької міської ради.

Нагадаємо, що у 2016 році Луцькою міською радою було погоджено технічне завдання з розробки ТЕО по проекту «Енергоефективність в громадських будівлях м. Луцька», який передбачатиме отримання кредиту у розмірі 5 млн євро від Північної Екологічної Фінансової Корпорації НЕФКО та 2 млн євро гранту від Фонду E5P. Крім того, передбачена й частка співфінансування з міського бюджету. За ці кошти планують утеплити фасади та дахи, встановити ІТП, замінити вікна та двері, модернізувати систему освітлення на об'єктах бюджетної сфери.

Відділ з енергозбереження департаменту економічної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ