В Ужгороді розпочинають будівництво унікального спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів

В Ужгороді розпочинають будівництво унікального спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів

28.10.16 13:11 0 564
У п'ятницю, 28 жовтня, в Ужгороді відбудеться закладання першого каменю під будівництво спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та учасників антитерористичної операції.

Нагадаємо, будівництво цього об'єкту в обласному центрі ініціював Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату.

На місці колишньої котельні до кінця 2019 року планують звести хостел для інвалідів, спортзал, масажні та інші реабілітаційні кабінети. Передбачено реконструкцію складу під котельню та благоустрій території.

Спортивно- реабілітаційний центр дасть змогу забезпечити належні умови для занять спортом (волейболом, баскетболом, настільним тенісом, пауерліфтингом і фехтуванням) людей з обмеженими фізичними можливостями та інвалідів-учасників АТО. В нинішньому році на будівництво спортивно-реабілітаційного центру виділено 3 з половиною мільйона гривень з обласного та міського бюджетів, а також з Державного фонду регіонального розвитку.

Урочисте закладання першого каменю під будівництво спортивно-реабілітаційного центру та капсули з посланням для майбутніх поколінь відбудеться о 13 годині за адресою: вулиця Тихого, 13б.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Вакцинація ...
Наступна новина: Вінничина: валерій Коровій ...

КОМЕНТАРІ