Волинь: закарпатські

Волинь: закарпатські "гастролери" сидітимуть під вартою

29.10.16 14:04 0 530
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництв досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні щодо двох 26-річних мешканців Ужгорода, які обікрали оселю лучанина.

Зранку 25 жовтня цього року раніше судимі (один – двічі, інший – аж чотири рази) за злочини проти власності закарпатці зі ще двома їхніми земляками вирішили розжитися чужим майном у будинку на вулиці Корольова в Луцьку.

Чотири рази судимий зловмисник залишився біля паркану відслідковувати обстановку, інші троє через вікно проникли в оселю й викрали ноутбук, спричинивши господарям матеріальну шкоду на суму 4000 грн.

Двох злодіїв вдалося затримати по гарячих слідах завдяки скоординованим діям правоохоронців, які оперативно відреагували на повідомлення власника майна про вчинений злочин. У них вилучено викрадену техніку.

Ще двоє "гастролерів" утекли й перебувають у розшуку.

Затриманим же повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у житло).

Щодо них обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів. Нині зловмисників перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Міська рада ...
Наступна новина: Чернігів: До 72-ї річниці ...

КОМЕНТАРІ