У 2017 році на Тернопільщині працюватиме ще один табір

У 2017 році на Тернопільщині працюватиме ще один табір

29.10.16 16:59 0 758
Оздоровчий заклад «Гайдарівець», що у с. Кутянка Шумського району вдалося передати із приватної в комунальну власність. Про це повідомив начальник відділу сім'ї та молоді ТОДА Ігор Чорний.

«В цьому році, нарешті, завершилася судова тяганина за оздоровчий заклад «Гайдарівець», яка тривала понад два роки. Там виходить такий парадокс, що власники жодної копійки не виділяють на заклад, на ремонт і в комунальну власність, знову ж таки, його не віддають. Заклад занепадав. Але сподіваємося, що наступний рік, спільно із Шумською територіальною громадою, також Шумською районною владою нам вдасться цей заклад повернути до організації, оздоровлення та відпочинку дітей», - зазначив Ігор Чорний.

Наступного року заклад планують відремонтувати та відновити його роботу. Тоді там зможе відпочити майже півтори сотні дітей за одну зміну.

Загалом, у 2016 році працювали 262 заклади оздоровлення та відпочинку. З них: 9 стаціонарних заміських закладів оздоровлення та відпочинку, 5 дитячих санаторіїв, 228 мовних та таборів з денним перебуванням дітей, 4 табори праці та відпочинку, 16 наметових містечок.

Крім того, 245 дітей пільгових категорій відпочивали в УДЦ «Молода гвардія» та 67 – в МДЦ «Артек». Також цьогоріч завдяки співпраці структурних підрозділів облдержадміністрації із закордонними партнерами вдалося оздоровити дітей, батьки яких є учасниками АТО, у різних країнах Європи, зокрема у Польщі, Угорщині, Хорватії, Литві та Шотландії. Загалом за кордоном змогли відпочити 214 дітей області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Перед чернівчанами ...

КОМЕНТАРІ