На Вінниччині відбулася зустріч громадськості із співробітниками структурних підрозділів облдержадміністрації (+фото)

На Вінниччині відбулася зустріч громадськості із співробітниками структурних підрозділів облдержадміністрації (+фото)

29.10.16 15:50 0 549
Вчора, 27 жовтня, в залі засідань обласної державної адміністрації відбулася зустріч представників інститутів громадянського суспільства Вінниччини, зокрема Громадських рад при облдержадміністрації та обласної Ради, Політичної консультативної ради, із співробітниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

Метою зустрічі стало вирішення актуальних питань щодо принципів формування тарифів на житлово-комунальні послуги, стану призначення субсидій в області та підтримки енергозбереження.

Модератором заходу виступив директор Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Волков.

«Місцеве ціноутворення у сфері надання комунальних послуг формується, в першу чергу, на державному рівні. Ми розуміємо, що ціни в державі невпинно зростають, але ми робимо все для того, щоб надавати жителям області якісні та доступні послуги», – зазначив Сергій Волков.

« досить важко працювати підприємствам комунальної сфери. В сучасних соціально-економічних умовах вони несуть збитки», – відзначив начальник МКП ЖЕК № 12 Валерій Мальченко.

Принципи формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення роз'яснила присутнім перший заступник начальника КП «Вінницяоблводоканал» Людмила Шатковська.

«Процедура встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення прозора, вони підлягають обов'язковому обговоренню в спеціальних комісіях, а також проведенню консультацій з громадськістю. Всі тарифи розміщені у вільному доступі на офіційному веб-сайті КП «Вінницяоблводоканал», – розповіла Людмила Шатковська.

Заступник директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Людмила Каратаєва поінформувала щодо надання субсидій жителям області.









































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ