Види чоловічих трусів

Види чоловічих трусів

29.10.16 22:31 0 2533

Які види чоловічих трусів бувають? Як вони виглядають? Як правильно підібрати чоловічі труси? Давайте спробуємо відповісти на всі ці питання і допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину чоловічої нижньої білизни http://manline.com.ua/muzhskie-trusy, в якому можна придбати якісну білизну білизну в Києві.

У сучасному світі нижня білизна є елементом флірту не тільки для жінок, але і для чоловіків. Величезний політ фантазії світових дизайнерів надихає їх на створення все нових колекцій чоловічих трусів. Вони пропонують чоловікам одягатися в найстильніші і оригінальні образи.

Кожен чоловік створює свій власний стиль, аж до трусів. Для чоловіків визначальним при виборі трусів завжди буде їх різновид або іншими словами - фасон. Раз вибравши свій вид трусів, в якому йому зручно, чоловік буде купувати тільки цей вид трусів. Наприклад, деякі чоловіки носять тільки труси у формі плавок і не сприймають інші види.

Багато чоловіків зараз зупиняють свій вибір на трусах у вигляді шортів або їх ще називають боксерами. Є й прихильники вільних трусів - класичних сімейних трусів, які завдяки світовим дизайнерам знову набувають популярності.

Це всі види трусів? Звичайно, ні. З'явилося багато видів-гібридів. Це і хіпс, і сліпи, бріфи, танга, велосипедні труси, а також серія еротичних видів трусів. Розглянемо моделі чоловічих трусів, які користуються попитом в інтернет-магазинах.

Які чоловічі труси самі популярні?

Цього року в покупців інтернет-магазинів затребуваними стали чоловічі шорти-боксери і хіпси. І не дивно, адже основними тенденціями в чоловічій моді стає мінімалізм, укорочені моделі класичних трусів.

Хіпси - це порівняно нова модель трусів, які прийшли до нас із Заходу з європейськими брендами. Хіпси (від лат. "Hip short") являють собою укорочені шорти із заниженою талією. Користуються успіхом не тільки у молоді, але і у солідних чоловіків.

Варто також відзначити чоловічі труси-танга, запозичені у жіночої білизни. Вони дуже схожі на класичні труси-плавки, але з вузькими бічними деталями. Ідеально виглядають на накачаних чоловіках.

Класичні труси у формі плавок і раніше займають важливе місце на полицях у чоловіків. І виробники пропонують широкий вибір трусів-плавок - від класичних білих, синіх, чорних, до оригінальних колірних поєднань і малюнків.

Труси типу "плавок" - це білизна з двох трикутників з гумками, стрічками або вузькими смужками по боках Коротші, ніж труси-шорти, але довші брифів.

Чоловічі боксери бувають різних видів. Перш за все, це укорочені боксери чи інакше їх називають труси-шорти. А також існують подовжені боксери, які ідеально облягають стегна і ноги. Вони бувають різної довжини і підходять на осінньо-зимовий період. Будь-які види облягаючих чоловічих трусів краще сидять на тілі, якщо вони зшиті анатомічної форми, тоді вони не будуть натирати шкіру, так би мовити, все буде розташовуватися на своїх місцях.

Подовжені труси-боксери можуть, в тому числі, вільно розташовуватися від лінії стегон. Це найперші чоловічі сімейні труси. Звичайно, вони зазнали немислиме число змін, але до сих пір вважаються найбільш зручними і самими корисними чоловічими трусами.

Чоловічі танга - це не єдине запозичення у жінок. Серед молодих людей все частіше користуються попитом чоловічі стрінги, і європейські бренди пропонують їм можливість вибору стрінгів різних кольорів. Але чоловіки пішли далі - вже багато хто знає слово «джок» - труси з трикутника в передній частині і двох гумок ззаду навколо сідниць, але не прикривають їх. Користуються популярністю у метросексуалів. Все більше молодих людей приділяють своїй зовнішності більше уваги, ніж дівчата, хочуть виглядати модно і сексуально.

Ще одним видом еротичних чоловічих трусів стали труси з «пуш ап» ефектом. Відомим брендом чоловічого еротичного білизни вважається cocksox, що випускає яскраві чоловічі стрінги, джок, труси "push up".

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Перед чернівчанами ...
Наступна новина: Де найкраще дивитися ...

КОМЕНТАРІ