В Луцьку канікули – пора спортивна

В Луцьку канікули – пора спортивна

30.10.16 09:37 0 679
Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» продовжив насичену спортивну програму осінніх шкільних канікул.

27-28 жовтня на спортивному майданчику зі штучним покриттям загальноосвітньої школи № 3 (вул. Даргомижського, 5) відбувся турнір з міні-футболу серед команд сформованих за місцем проживання. Турнір проведено з метою популяризації футболу серед дітей, профілактики шкідливих звичок та проведення активного дозвілля дітей.

За право бути найсильнішим змагалося 6 команд, у складі яких брали участь кращі футболісти мікрорайонів нашого міста.

Змагання проходили у захоплюючій боротьбі. Кожна команда боролась до останньої хвилини, що не зменшувало інтригу та азарт впродовж усього турніру.

За підсумками результатів дводенної напруженої боротьби переможцем змагань стали юні футболісти з команди «Олімпія» (представник, провідний професіонал центру Ніна Лисенко). Друге місце у команди «Лучеськ» (представник, провідний професіонал центру Наталія Зінь), а замкнула трійку призерів команда «Білий м'яч» (представник, провідний професіонал центру Юрій Остромецький).

По закінченні змагань переможці та призери були нагороджені дипломами і призами від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

А на завершення канікул запрошуємо усіх охочих 29 жовтня о 14.00 на спортивне «Свято двору», яке відбудеться на майданчику за адресою проспект Соборності, 28 (33-й квартал). Адже активний відпочинок на свіжому повітрі — це хороший заряд здоров'я, енергії, а також можливість провести шкільні канікули весело, цікаво та з користю.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку діяльність ...
Наступна новина: Ужгородською місцевою ...

КОМЕНТАРІ