В Луцьку діяльність територіальних центрів соціального обслуговування та центрів соціальних служб для сім'ї,дітей та молоді обговорили на “кущовій нараді”

В Луцьку діяльність територіальних центрів соціального обслуговування та центрів соціальних служб для сім'ї,дітей та молоді обговорили на “кущовій нараді”

30.10.16 08:52 0 522
Вона відбулась 28 жовтня. У засіданні взяли участь — Сергій Григоренко, заступник Луцького міського голови, Оксана Гобод, директор департаменту соціального захисту населення Волинської обласної державної адміністрації, Олена Комар, заступник директора департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА, Тетяна Книш, директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради, Галина Шатецька, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Луцька, Ліна Галан, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, посадовці місцевого самоврядування та директори територіальних центрів з міст Ковель, Володимир-Волинський та Нововолинськ.

Учасники наради обговорили актуальні питання, що стосуються соціальної сфери, перспективи роботи та формування бюджетних запитів на 2017 рік. Серед питань, що розглядались, було й про те, що не варто об'єднувати територіальні центри соціального обслуговування та центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в одну структуру, адже вони надають різні види послуг.

Оксана Гобод, директор департаменту соціального захисту населення ОДА схвально оцінила роботу Луцького міського центру соціального служб для сім'ї, дітей та молоді.

Тетяна Книш розповіла про те, що Луцька міська рада спільно з бійцями АТО розробляє програму підтримки мобілізованих та демобілізованих бійців, в якій передбачать оздоровлення (санаторно-курортні путівки) не лише для військовослужбовців, а й для членів їх сімей.

Підсумовуючи результати наради, всі учасники були одностайні у тому, що обмін досвідом між містами є важливим у процесі вдосконалення соціальної сфери та надання послуг.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: спорт – запорука ...
Наступна новина: В Луцьку канікули – пора ...

КОМЕНТАРІ