З нагоди Дня автомобіліста та дорожника у Житомирі відзначили кращих працівників галузі

З нагоди Дня автомобіліста та дорожника у Житомирі відзначили кращих працівників галузі

30.10.16 11:46 0 535
28 жовтня напередодні Дня автомобіліста та дорожника із професійним святом всіх перевізників і водіїв області привітали голова обласної ради Володимир Ширма, начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Роман Крисюк та керівник територіального управління Укртрансбезпеки в Житомирській області Юрій Осіпов.

У своєму привітальному слові Володимир Ширма зазначив, що повсякденне життя жителів Житомирщини неможливе без відповідальної праці всіх працівників галузі.

З нагоди професійного свята кращим працівникам транспортного комплексу та дорожнього господарства на Житомирщині голова обласної ради Володимир Ширма та начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Роман Крисюк вручили почесні грамоти й подяки від облдержадміністрації та обласної ради. Серед нагороджених – багато водіїв, які брали участь у антитерористичній операції на Сході України та здійснювали перевезення в зону проведення антитерористичної операції. Також від імені ветеранів автомобільного транспорту області подякою відзначено ветерана галузі Карплюка Віктора Івановича.

Довідково

За інформацією управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації у 2016 році з державного бюджету передбачено 280 млн грн. на утримання доріг Житомирської області. З них 84 млн грн. спрямовується на поточний і середній ремонт автошляхів, решта – на експлуатаційне утримання.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ