Особливості гранітної бруківки та виробів з граніту

Особливості гранітної бруківки та виробів з граніту

31.10.16 23:03 0 1245

Матеріали для мощення повинні бути високої якості. Ця властивість важлива для ряду цілей: забезпечення міцності, надійності, естетичності. Структура гірських порід залежить від умов їх виникнення.

Гранітна бруківка: характеристики і застосування

Граніт - це вивержена порода. У неї включені шпати, кварц і кольорові метали. Гранітна бруківка використовується для мощення вулиць і доріжок. Натуральний камінь має ряд переваг:

  • міцність;
  • довговічність;
  • стійкість до температурних змін;
  • схильність до полірування.

Граніт широко застосовують в архітектурі і будівництві, він є ідеальним облицювальним і укладальним матеріалом. Бруківка з граніту - це досить популярний матеріал, який одержує все більше поширення. Вона є не тільки довговічною, а й доступною за ціною.

На ціну вироби з каменю впливають характеристики, фактура і структура. Граніт може бути дрібно- або грубозернистим в залежності від регіону формування. Багатий вибір кольорів і неймовірна міцність зробили камінь дуже популярним. З нього можна створити деталі інтер'єру або вимостити доріжки в саду. Стійкість виробів до різних зовнішніх впливів практично не має рівних. Гранітна бруківка зі знижкою пропонується на сайтах багатьох компаній. Наприклад, у Києві гранітну бруківку можна придбати в компанії «Dubai Stroi».

Властивості виробів з чорного граніту

Чорний граніт стійкий до різниці температур і тиску. Матеріал можна застосовувати для зовнішніх і внутрішніх робіт. Неймовірно привабливо виглядають облицьовані їм: фасади, сходи, під'їзди, підлоги, підвіконня.

Для житла граніт - оптимальний, адже даний матеріал екологічний і довговічний. Він здатний легко вписатися в будь-який інтер'єр. Вода, жир або хімічні миючі засоби не можуть завдати йому шкоди. Поверхня практично не вимагає догляду, чорний граніт у виробах всього лише потребує періодичного миття і рідкісного полірування. Завдяки граніту, дизайнери можуть реалізувати свої найсміливіші інтер'єрні рішення, втілити в життя будь-яку незвичайну задумку. Чорний мінерал часто застосовується для обробки урядових будівель або офісів великих фірм.

У ділових приміщеннях нарівні з чорним використовується граніт сірого або рожевого кольорів з неповторним малюнком. Правильна обробка і шліфування вигідно підкреслюють структуру каменю, розкриваючи всю його красу. У закладах громадського характеру поширені легкі забарвлення, комбінації різних типів оздоблювального матеріалу і малюнків.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Огляд Xiaomi Mi Power Bank ...
Наступна новина: Переваги кухні на замовлення

КОМЕНТАРІ