На Вінничині понад 230 товаровиробників представили продукцію на традиційному осінньому ярмарку

На Вінничині понад 230 товаровиробників представили продукцію на традиційному осінньому ярмарку

01.11.16 08:46 0 483
Щосуботи, протягом усього жовтня в місті Вінниці на території біля ТЦ «ШОК» проводяться яскраві осінні ярмарки з продажу населенню сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів. Одним з позитивів подібних ярмарків є можливість закупити продукти за цінами, нижчими від ринкових, що в сучасних умовах стає ще більш актуальним.

Традиційно на ярмарках в широкому асортименті представлені різноманітні продукти харчування. Тут можно придбати картоплю, овочі, фрукти, баштанні культури, м'ясо та м'ясопродукти (свіже м'ясо, копчене м'ясо, різні копченості, ковбаси), молоко і молочні вироби (вершкове масло, кефір, сметану, сири), рибу (свіжу рибу, свіжозаморожену, копчену), борошно-круп'яні вироби, олію, мед, яйця, консервовані продукти та інші продовольчі товари. На ярмарок приїжджають також і виробники непродовольчих товарів. Можна купити текстильні вироби, дитячий одяг, одяг для чоловіків і жінок.

Користуються попитом саджанці фруктових дерев, кущі смородини, аґрусу, малини та різноманітні квіти. У ярмарку, який пройшов 29 жовтня, прийняли участь понад 230 товаровиробників майже з усіх районів області і м. Вінниці та учасники з інших областей України. Жителям та гостям міста Вінниці було запропоновано товарів на суму понад 2,8 млн. гривень.

Запрошуємо вінничан та гостей міста здійснити закупки необхідних товарів на ярмарку, які пройде в останнє 05 листопада 2016 року.

Департамент міжнародного співробітництва

та регіонального розвитку облдержадміністрації

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Щоб припинити ...
Наступна новина: Чернівецькі ...

КОМЕНТАРІ