ПриватБанк продовжить раз в день безкоштовно возити в київському метро

ПриватБанк продовжить раз в день безкоштовно возити в київському метро

02.11.16 15:29 0 819

До кінця 2016 року усім клієнтам, які оформлять миттєві безконтактні картки в ПриватБанку і будуть оплачувати ними поїздки в столичному метро, одна поїздка в день буде цілком безкоштовно. Як повідомили в банку, така акція ПриватБанку і MasterCard, яка стартувала у вересні, триватиме до кінця року. Отримати безконтактні картки MasterCard для швидкої оплати поїздок в київському метро можна за кілька хвилин у будь-якому столичному відділенні банку.

«Оформити безконтактну картку можна безкоштовно і користуватися їй для оплати в метро, так і для оплати покупок по всьому світу, – говорить перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Безконтактні картки MasterCard та Приватбанку стали для киян набагато більш зручним і вигідним аналогом звичного проїзного, тільки за останні чотири місяці нашими картами сплачено понад 1 мільйона поїздок в метро».

Сьогодні близько 70% "безконтактних" пасажирів київського метро розплачуються платіжними картками Приватбанку. Регулярно безконтактними картками Приватбанку і MasterCard для поїздок в метро користується понад 30 тисяч осіб. При цьому, за даними банку, кожен сьомий "безконтактний" пасажир столичного метро користується картками, відкритими за межами столиці.

Нагадаємо, компанія MasterCard запустила безконтактну оплату проїзду в київському метрополітені в червні 2015 року. Київ став п'ятим містом в світі (після Лондона, Санкт-Петербурга, Чикаго і Бухареста), де розрахуватися за проїзд банківської картою можна прямо на турнікеті метро. Технологія безконтактної оплати проїзду доступна на всіх 52 станціях столичного метро.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Запуск Technology Nation у ...
Наступна новина: Компанія "Naps" - один із ...

КОМЕНТАРІ