Компанія

Компанія "Naps" - один із лідерів в області сонячної енергетики

02.11.16 17:02 0 1163

Naps Solar Systems Oy (Naps) є фахівцем в області індивідуальних і інноваційних рішень в сонячній енергетиці, заснованої на високотехнологічних сучасних фотоелектричних технологіях. Продукція компанії Naps сертифікована відповідно до стандарту DIN ISO 9001: 2000.

Починаючи з 1981 року компанія Naps Solar Systems Oy поставила більш ніж 250 тис. систем сонячного електропостачання в більш ніж 120 країн світу.

Системні рішення Naps охоплюють дуже широкий спектр застосування: починаючи від телекомунікацій, катодного захисту, а також контролю функціонування нафтопроводу, газопроводу, попереджувальної світлової сигналізації і закінчуючи системами енергозабезпечення електрифікації сільських районів і фотоелектричних енергосистем, інтегрованих в будівництво громадських будівель і житла.

Ви можете ознайомитися більш детально з виконаними проектами, об'ємом продажів Naps Systems і отримати додаткову інформацію на офіційних сайтах компанії:

  • Міжнародний сайт Naps www.napssystems.com;
  • Naps в Фінляндії www.napssystems.fi;
  • Naps в Швеції ArcticSolar AB

Історична довідка

ArcticSolar AB - спільне підприємство Naps Systems Oy з Alfasolar в якості стратегічного партнера. З липня 2001 ArcticSolar AB (Naps і Alfasolar) здійснює виробництво сонячних модулів в Елліваре, Швеція. Виробнича потужність складає в 5 MWp.

До 2010 року зі збільшенням автоматизації відбувається розширення виробничих потужностей і річний обсяг виробництва становить близько 34 MWp. Прибуток і оборот компанії значно збільшуються, а робоча сила розширюється.

Відбувається впровадження високоефективних сонячних модулів Pallas 210, 215 та 220.

До теперішнього часу розширюється виробництво економічно ефективної промислової серії модулів Saana-240, 245 та 250.

З 2012 року основні потужності виробництва були перенесені в сусідню Естонію. Компанія Naps зарекомендувала себе як європейський виробник фотоелектричних модулів і займає одне з провідних місць на світовому ринку сонячної енергетики. Всі стратегічні рішення приймаються компанією в центральному офісі в Вантаа, Фінляндія. Областю проектування, виробництва, а також логістикою поставок займаються фахівці в Гельсінкі.

Полікристалічні і монокристалічних фотоелектричні модулі Naps відрізняються високою ефективністю, ідеальним дизайном і європейської надійністю. Продукція Naps сертифікована відповідно до стандартів ISO 14001: 2004 та ISO 9001: 2000.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Сучасна друкарня і її ...

КОМЕНТАРІ