Сучасна друкарня і її можливості

Сучасна друкарня і її можливості

02.11.16 17:51 0 1223

Сучасні можливості поліграфії, наприклад, maxway.com.ua - такі широкі і різноманітні, що просто голова обертом іде! Це вже зовсім не те, що було при Союзі! Згадайте ті бляклі непоказні книжечки та календарі, які швидше за наганяли нудьгу, ніж бажання ще раз на них поглянути. Звичайно, тоді все було сіре, і люди сірі, і одяг сірий, все сіре і непоказне. А сьогоднення сяє яскравими кольорами, кидається в очі і ви просто вже не можете відвести погляд!

На даний момент, поліграфія пронизали абсолютно всі галузі і напрямки. Більш того, через свою доступність, вона користується шаленим попитом в усіх прошарків суспільства, вже не потрібно бути великим замовником і бізнесменом, що б надрукувати візитки, або власні візитки, унікальні блокноти, календарі, плакати або постери!

Кожна людина, зовсім недорого, може замовити постер «імені себе» або ж фотошпалери із зображенням з фотографії сімейного свята. Зараз все це доступно, недорого і дуже якісно! До того ж і терміни виконання індивідуального одиничного замовлення мінімальні!

Напрямки поліграфії

Основний і найприбутковіший напрямок будь-якій типографії - це рекламна поліграфії та поліграфія для офісу. Самими затребуваними товарами є: брошури, папки, буклети, візитки, бланки, дисконтні карти, календарі, конверти, каталоги, постери, плакати і диски.

Більшість друкарень надають цілий комплекс послуг, в який входить:

  • шовкографія;
  • вирубка;
  • тиснення;
  • ламінування;
  • упаковка і брошюровка готового товару.

Але і це далеко не всі можливості сучасної поліграфії.

Великий % друкарень виготовляють дрібні замовлення на друк флаєрів і листівок. Багато дрібних підприємців, саме з цього й стартували в цьому бізнесі.

Вже існуючий бізнес, в рекламних цілях не раз вдається до послуг поліграфії. Найчастіше ці замовлення вимагають розробки оригінальних наклейок, етикеток, цінників.

Більші фірми замовляють буклети, канцелярію оформлену в злагоді з логотипами і стилем компанії, плакати, ламіновані візитки, постери.

Деякі підприємці співпрацюють з типографією виключно для друку блокнотів, журналів, каталогів, брошур, книг та іншої продукції і подальшої реалізації в кіосках преси і книжкових точках. Цей різновид продукції в плані творчого підходу є дуже вимогливим. Не рідко друкарня змушена залучати до роботи позаштатних фотографів, художників і дизайнерів.

Ще один, дуже різноманітний і ємний напрямок роботи друкарні - це виготовлення календарів. Існує безліч видів і форматів календарів, це і дрібненькі кишенькові календарики, і величезні плакати - це календарі, настільні, перекидні, відривні, квартальні. В даному виробництві також задіяні: офсетний друк, шовкографія, тиснення, цифровий друк, ламінування, верстка і тиражування.

На даний момент, великим попитом користуються шкільні календарі і великі настінні графіки-розкладу. Це дуже зручно, оскільки не рідкість, що з чверті в чверть розклад уроків може змінитися. А так школяр перевертає сторінку для нової чверті і вписує новий розклад уроків. Такі календарі висять у багатьох шкільних класах і їх популярність тільки зростає!

Висновки

Не стійте осторонь, йдіть в ногу з часом! Замовте власні візитки, календарики або блокноти зі своїм зображенням! Нехай Ви не бізнесмен і не маєте свого логотипу, зате ці дрібниці будуть прекрасним стимулом прагнути до більшого, а Ви зможете відчути свою значимість і оригінальність! 




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Компанія "Naps" - один із ...
Наступна новина: Історія появи Київського ...

КОМЕНТАРІ