Переваги подобової оренди квартир

Переваги подобової оренди квартир

03.11.16 23:22 0 746

Поняття подобової оренди квартир являє собою термін, що дорівнює строку часу від одного дня до одного місяця. В даний час така оренда є хорошою альтернативою готелям. Але як показують реалії, така оренда в порівнянні з готелем має ряд переваг.

Останнім часом попит на подобові квартири зростає з кожним днем. Велика кількість людей, які приїжджають в інше місто з візитом або просто на відпочинок, все частіше починають віддавати перевагу квартирам з добовою орендою.

Далі ми постараємося розглянути причини, які викликають подібний попит і розповість нам про них співробітник онлайн сервісу www.24ua.net, скориставшись яким ви можете орендувати квартиру подобово в Україні.

Кращий вибір для великої сім'ї

Найголовнішим фактором є та обставина, що більшість номерів в готелях розраховані на проживання однієї або двох осіб. Але якщо Ваша сім'я або компанія, для якої потрібне житло в чужому місті, складається наприклад з 5-6 чоловік, то вам треба буде замовляти кілька готельних номерів, за проживання в яких доведеться платити більшу суму, ніж якби Ви зняли 3 кімнатну квартиру подобово. Якщо провести невеликий аналіз, то можна побачити, що оренда квартири значно переважає готельні номери. Звідси і висновок - сім'ї, яка складається з чотирьох осіб, буде вигідніше зняти квартиру на короткий час, ніж проживати в готелі.

Гарне технічне оснащення

Наступним фактором є та обставина, що квартири, які здаються в оренду подобово, обладнані необхідною побутовою технікою. Крім цього, в більшості квартир, крім телевізора і стаціонарного телефону завжди є доступ до Інтернету, що дає можливість Вам вільно спілкуватися і користуватися глобальною мережею і працювати в звичному для Вас режимі. А ось в більшості готелів, розрахованих на широке коло користувачів, Вам нададуть тільки житлове приміщення із санвузлом.

Своя кухня

До числа головних переваг квартир є можливість користуватися кухнею і не бути залежним від підприємств громадського харчування. У більшості випадків, квартири, які здаються в оренду, обладнані вбудованими кухонними меблями, а деякі навіть мають посудомийну машину. Тому, Ви завжди зможете в будь-який час приготувати собі їжу і заварити чай або каву, що відповідає Вашим смакам. Така перевага дає Вам можливість максимально наблизити умови проживання до звичних домашніх умов.

Різні дрібниці

До переваг слід віднести і те, що спальні кімнати в квартирах забезпечені якісною постільною білизною, туалетним приладдям та рядом різних побутових дрібниць, які, як правило, відсутні в готельних номерах.

Вибір місця розташування

Також коли Ви зупиняєтеся в готелі, у Вас не буде можливості вибрати місце розташування, а ось знімаючи квартиру, такий вибір у Вас завжди буде. Особливо підходить подобова оренда квартир туристам, які хочуть мати прекрасний вид з вікон на старий затишний парк або дворик. У деяких випадках така квартира буде незамінною для розміщення VIP-гостей, які віддають перевагу домашньому затишку.

Як вдома

Наступним фактором є та обставина що, знімаючи номер в готелі, у Вас завжди буде залишатися почуття, що Ви перебуваєте в гостях. Так, наприклад, щоб запросити в свій номер в готелі друзів, Вам необхідно про це повідомити адміністрацію готелю, а це не завжди буває приємною обставиною. Крім того, дуже часто, бувають такі ситуації, коли Ви прокинулися вранці і не хочете надягати костюм або черевики, для того, щоб сходити і поснідати. Вам просто хочеться, як у себе вдома, зробити собі бутерброд і викурити сигарету з чашкою кави, не взаємодіючи при цьому з чужими людьми.

Знижки

Особливо хорошим варіантом буде така ситуація, коли Ви приїхали в місто тільки на один день, а Вам просто необхідно переночувати і у Вас є з собою все необхідне для короткого проживання. У таких випадках, Вам не доведеться оплачувати непотрібні для Вас додаткові готельні послуги. А якщо Ви збираєтеся зняти квартиру на більш тривалий термін, то можна завжди отримати досить солідну знижку. Також Ви зможете домовитися про те, що Ви не будете користуватися наявною побутовою технікою. Це дасть Вам можливість знизити вартість оренди за проживання.

Додаткові послуги

Крім цього, подобова оренда квартир, на відміну від готельних номерів, дає можливість Вам скористатися низкою додаткових послуг, які не передбачені в готелях. Так, якщо Ви приїхали разом з маленькими дітьми, то завжди зможете домовитися про надання послуг няні. Також Ви завжди зможете замовити собі доставку їжі додому.

Висновки

Всі ці перераховані переваги, які створює подобова оренда квартир, становитимуть суттєву конкуренцію готельним номерам, ну а Вам просто залишається вибрати, що для Вас буде краще.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Табак Альфакер 1 кг – ...
Наступна новина: Особенности выбора подушек

КОМЕНТАРІ