На Тернопіллі сім’ї учасників АТО із Прикарпаття проходять реабілітацію у Зарваниці

На Тернопіллі сім’ї учасників АТО із Прикарпаття проходять реабілітацію у Зарваниці

04.11.16 08:42 0 491
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 року № 573; п. 30-31 розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 року № 359-р., центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (далі - ЦСССДМ) здійснюють заходи щодо соціальної та/або психологічної підтримки учасників антитерористичної операції (далі - АТО), організації надання їм допомоги з урахуванням визначених потреб.

Завдяки співпраці між Івано-Франківським обласним ЦСССДМ та Тернопільсько-Зборівською Архієпархією УГКЦ, з 31 жовтня по 6 листопада 2016 року проводиться психологічна та духовна реабілітація сімей учасників АТО на базі туристично-паломницького Марійського центру в с. Зарваниця Теребовлянського району Тернопільської області.

У даному заході беруть участь сім'ї з дітьми з Богородчанського, Городенківсього, Калуського районів та м. Івано-Франківська (всього 14 осіб).

У програмі заходу передбачена групова робота з психологами, військовим капеланом, проведення спільного часу, спільна трапеза, молитва біля чудотворної ікони, Хресна дорога, Свята Літургія, для дітей – розважальні програми за участі аніматорів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові триває ...
Наступна новина: У Рівненській області для ...

КОМЕНТАРІ