Сергій Надал зустрівся з Надзвичайним та Повноважним послом В’єтнаму в Україні

Сергій Надал зустрівся з Надзвичайним та Повноважним послом В’єтнаму в Україні

04.11.16 08:14 0 468
У Тернополі з офіційним візитом перебуває Надзвичайний та Повноважний Посол Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні разом з делегацією, у яку входять представники з країни та бізнесмени. З іноземними гостями зустрівся міський голова Сергій Надал.

Під час зустрічі йшла мова про співробітництво у сфері бізнесу між тернопільськими підприємцями та інвесторами з В'єтнаму.

Як зазначає Сергій Надал, наразі вже є заплановано кілька спільних проектів, які стосуються виробництва в Тернополі. Також місцеві підприємці зацікавлені розвитком бізнесу у В'єтнамі, тому міська рада має стати своєрідним мостом для в’єтнамського та українського бізнесу і гарантувати підприємцям, що буде повністю сприяти і підтримувати їх.

«Ми зацікавлені у будівництві нових заводів та торгових об’єктів у Тернополі, створенні нових робочих місць. Під час зустрічі ми запевнили, що готові максимально сприяти інвесторам реалізовувати нові проекти, - зазначив Сергій Надал. - Тернопіль робить все можливе у напрямку формування сприятливого інвестиційного клімату, це ж стосується спрощення оформлення дозвільних документів, автоматичне продовження договорів оренди на земельні ділянки, тощо. Переконаний, що наша співпраця з В’єтнамом може бути ефективною».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ