У професійному училищі сервісу і дизайну у Житомирі відкрили сучасні майстерні.

У професійному училищі сервісу і дизайну у Житомирі відкрили сучасні майстерні.

04.11.16 10:42 0 529
Навіть в умовах реформування професійно-технічна освіта на Житомирщині підвищує свій рівень та модернізується.

Так, 1 листопада, у Житомирському вищому професійному училищі сервісу і дизайну відкрили дві навчально-виробничі бази: швейну майстерню та кухню-лабораторію.

В урочистому відкритті взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та начальник управління освіти і науки ОДА Вадим Калінін.

— Ярослав Лагута привітав присутніх з важливою подією та зазначив: «Ми багато чуємо про реформи. ці нові сучасні бази – приклад дуже гарного починання та розвитку. Я бажаю учням здобути тут хорошу освіту, працювати і навчатися з гарним настроєм, тому що у ваших професіях надзвичайно важливий позитивний підхід до справи. Нехай ваш заклад розвивається і надалі, а ми будемо допомагати, щоб намічені плани збувалися».

Навчально-виробничі майстерні, які відкрили у ВПУ сервісу і дизайну, мають нове необхідне обладнання, техніку та сучасне оформлення і призначені для підготовки кваліфікованих робітників з професій «Швачка; кравець; закрійник» та професій громадського харчування.

Варто зазначити, що училище приділяє велику увагу саме практичним навичкам. Тут кожен профіль має не лише свої майстерні, але й надає можливість учням випробувати себе на практиці – на території закладу працюють перукарня, манікюрний кабінет, ательє, готель та ін.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк — найкомфортніше ...
Наступна новина: Шість Вінницьких цукрових ...

КОМЕНТАРІ