Луцьк: «Свято двору» на оновленому спортивному майданчику

Луцьк: «Свято двору» на оновленому спортивному майданчику

04.11.16 08:10 0 662
29 жовтня на спортивному майданчику по проспекту Соборності, 28 під керівництвом провідного професіонала КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Юрія Остромецького відбулося спортивно-розважальне «Свято двору».

На захід були запрошені діти, щоб позмагатися у силі, спритності, швидкості, винахідливості та випробувати оновлений спортивний майданчик, який облаштувала міська рада.

До програми змагань входили: спортивні естафети, турнір з міні футболу, змагання з дартсу, кидки набивного м'яча на дальність.

За підсумками напруженої боротьби у турнірі з міні-футболу переможцями стали юні футболісти з команди «Їжаки», друге місце здобула команда «Волинь», а третє місце виборола команда «Білий м'яч».

У метанні набивного м'яча на дальність у старшій віковій групі перше місце посів Вадим Кравець, друге – Віталій Березний, третє – Денис Перепиличенко. А в молодшій віковій групі переміг Артем Єфремов, другим став Владислав Цісарук, трєтім – Владислав Попов. Серед дівчат переможцями стали: Мілана Свиридович, Юлія Віннічук, Анастасія Гашитова.

Дітки молодшого віку показували своє вміння влучно попадати в ціль у дартсі. Хлопчики та дівчатка змагались разом в особистій першості. Перше місце здобула Юлія Віннічук, друге – Дмитро Сітовський, третє - Вадим Кравець.

Не менш цікаво пройшли і спортивні естафети. Хлопчаки показали свою майстерність змагатись і перемагати. Найкращий результат у команди «Їжаків», друге місце виборола команда «Білий м'яч», а замкнула трійку призерів команда «Волинь».

Оганізатори заходу були приємно вражені дитячою активністю, спортивною енергією та запалом долати перешкоди та суперників, що навіть не зважали на несприятливі погодні умови.

Переможців й призерів нагородили дипломами та призами, а решту учасників солодкими подарунками директор КЗ «Спорт для всіх» Наталія Назарук та депутат Луцької міської ради Анна Мовяк, яка завжди вникає в проблеми мешканців мікрорайону та долучається до їх вирішення.

«Свято двору» проводилось з метою залучення мешканців міста до занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, підвищення рівня спортивної майстерності дітей та змістовного проведення дозвілля на час осінніх канікул.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ