Рятувальники Луцька та Замостя приступають до проектної співпраці

Рятувальники Луцька та Замостя приступають до проектної співпраці

04.11.16 10:05 0 500
27 жовтня 2016 року в Адміністрації міста Замостя (Республіка Польща) делегації з Луцької міської ради на чолі з першим заступником Луцького міського голови Тараса Яковлева та з управління ДСНС України у Волинській на чолі з генерал-майором служби цивільного захисту Володимиром Грушовінчуком відбулася робоча зустріч з президентом міста Замость Анджеєм Внуком, комендантом Люблінського регіонального управління Державної пожежної охорони полковником Гжегошем Аліновським та комендантом Замойського міського управління ДПС Польщі підполковником Яцеком Собчинським.

Мета візиту – налагодження проектної співпраці між пожежно-рятувальними службами Луцька та Замостя. Під час робочої зустрічі обговорювалися питання підготовки проекту щодо залучення коштів міжнародної технічної допомоги в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 для виконання завдань із забезпечення цивільного захисту мешканців партнерських міст. Сторони підписали Протокол намірів про співпрацю з метою декларації і офіційного оформлення своїх прагнень працювати над проектом

Також учасники зустрічі погодили основні заходи, які планують реалізувати в рамках майбутнього проекту, тематику зустрічей, накреслили майбутню партнерську співпрацю. Головним партнером виступатиме Адміністрація міста Замость, партнерами будуть – виконком Луцької міської ради та Управління ДСНС у Волинській області.

По обіді для представників міста Луцька господарі провели ознайомчий візит до пожежної частини Замостя. Після чого делегація повернулася до міста Луцька.

На закінчення робочої розмови майбутні партнери визначили основні терміни у процесі підготовки заявки, прийняли рішення продовжити діяльність у сфері розвитку транскордонного співробітництва з рятувальними службами прикордонних регіонів Польщі.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ