У Луцьку побував член Паралімпійської збірної України з плавання,лауреат премії “Гордість країни” Олег Іваненко

У Луцьку побував член Паралімпійської збірної України з плавання,лауреат премії “Гордість країни” Олег Іваненко

04.11.16 12:26 0 590
До Луцька прибув депутат Київської обласної ради — член Паралімпійської збірної України з плавання, лауреат премії “Гордість країни” Олег Іваненко. Він зустрівся із заступником міського голови Андрієм Кицею та начальником управління охорони здоров'я Луцької міської ради Миколою Якимчуком. Темою розмови були актуальні питання, пов'язані із реформуванням системи охорони здоров'я в Україні та ознайомлення із основними напрацюваннями нашого міста у цій галузі.

Андрій Киця розповів, що у Луцьку створено систему закладів амбулаторної медицини. Зокрема, відкриті амбулаторії на вулицях Стрілецька, Привокзальна та Бенделіані. Незабаром планується відкриття амбулаторій на вулицях Наливайка та Дубнівській.

Також йшлося про нещодавнє підписання договорів про співробітництво між Луцьком та Прилуцькою сільською радою. Одним із цих договорів передбачено облаштування фельдшерсько — акушерського пункту у селі Прилуцьке. Андрій Киця наголосив, що підписання цих документів — це важливий стратегічний крок, який допоможе налагодити дієву та взаємовигідну співпрацю Луцька та навколишніх сіл.

Окрім цього, Олег Іваненко залишив позитивний відгук про роботу Волинської обласної лікарні “Хоспіс” - медичного закладу для важкохворих людей, які потребують постійного догляду. “Хоспіс у Луцьку — один із найкращих в Україні. Досвід роботи цієї установи можна повторювати й в інших регіонах держави”, - наголосив він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лялька як персона: ...
Наступна новина: За необґрунтовані тарифи ...

КОМЕНТАРІ