Електронні декларації державні службовці Вінниччини подали вчасно (+фото)

Електронні декларації державні службовці Вінниччини подали вчасно (+фото)

04.11.16 08:06 0 601
Про це під час щотижневої оперативної наради під керівництвом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія повідомив керівник апарату ОДА Валерій Бойко.

За його словами, 1123 держслужбовці регіону категорій «А» і «Б» - а це працівники апарату облдержадміністрації, структурних підрозділів ОДА та районних державних адміністрацій – повинні були подати електронні декларації до 24 години 30 жовтня.

«Ми промоніторили ситуацію. З 28 державних службовців апарату ОДА декларації подали всі. Зі 157 держслужбовців структурних підрозділів облдержадміністрації зазначений документ не оприлюднив 1 працівник. Але, відповідно до Закону про запобігання корупції, в нього є 10 днів на подачу декларації з поясненням. І по районних державних адміністраціях не оприлюднили декларації 17 держслужбовців, з них 3 - мобілізовані, частина в декретних відпустках, решта – не подали документ з технічних причин», - повідомив Валерій Бойко.

У цьому контексті голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відзначив, що, попри недосконалість системи електронного декларування, цей крок є необхідним, та висловив сподівання, що Національне агентство з питань запобігання корупції доопрацює технічні моменти цього процесу, оскільки вже за підсумками 2016 року в електронному форматі свої доходи та витрати декларуватимуть державні службовці усіх категорій.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відзначили кращих ...
Наступна новина: Місця заборони вилову риби ...

КОМЕНТАРІ